Anlık Bildirim

108 megapiksel kameralı Redmi Note 11 Pro ile çekilen ilk örnek fotoğraf yayınlandı

Redmi Note 11 ailesinin tanıtımına sadece birkaç gün kaldı. Lansman yaklaşırken Redmi Note 11 Pro'nun kamera yeteneklerini sergileyen örnek bir fotoğraf karesi paylaşıldı.

Redmi Note 11 Pro ile çekilen ilk örnek fotoğraf yayınlandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi yakında tanıtılacak yeni Redmi Note 11 serisinin kamera yeteneklerini gözler önüne seren teaser'lar yayınlamaya devam ediyor. Çinli şirket bu kez iki tanıtım posteri ve bir de örnek fotoğraf karesi paylaştı.

Yayınlanan görsellerden ilki Redmi Note 11 Pro'da 108 megapiksel ana kamera yer alacağını doğruluyor. Diğer görselde ise sensörün 9'u 1 arada piksel birleştirme teknolojisine sahip olduğundan bahsedildiğini görüyoruz.

Redmi Note 11 Pro ile çekilen ilk örnek fotoğraf yayınlandı Tam Boyutta Gör

İşte ilk örnek kare

Redmi Note 11 Pro kamerasıyla çekilmiş ilk örnek fotoğraf da gün ışığına çıktı. Düşük ışık koşullarında çekilen kare bir metropolün akşam manzarasını gösteriyor. Akıllı telefonun oldukça başarılı bir çekime imza attığını söylemek gerekir.

Redmi Note 11 Pro ile çekilen ilk örnek fotoğraf yayınlandı Tam Boyutta Gör

Redmi Note 11 serisi akıllı telefonların duyurulacağı lansman etkinliği 28 Ekim'de gerçekleşecek. Şirket aynı gün Redmi Watch 2 akıllı saatini ve Redmi Smart Band Pro isimli yeni akıllı bilekliğini de resmi olarak tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim