
Temsili görseldir.
Sony Ericsson'u geride bırakarak dünyanın en büyük 4.telefon üreticisi olan Research In Motion'ın bir süredir Blackberry Tablet üzerinde çalıştığı yönündeki iddiaları sizlere önceki haberlerimizde aktarmıştık. Gelen son bilgiler, cihaz hakkında daha detaylı bilgiler sunmaya başladı.
Kod adı Black Tablet/ Kobalt olduğu iddia edilen tablet, 8.9 inç boyutlarında ekrana (Uzakdoğulu bir araştırma firması da RIM'in Hon Hai'den bu boyutlarda ekran sipariş ettiğini iddia etmişti) sahip olacak. Bu ekranıyla iPad'e göre biraz daha taşınabilir bir cihaz olacağını söyleyebileceğimiz Cobalt'ın Blackberry OS'de çalışması bekleniyor. 2011 yılında raflardaki yerini alacağı düşünülen Cobalt'ta 3G ve Wi-Fi kabiliyetleri standart olarak bulunacağı, ayrıca Blackberry cihazlarıyla senkronizasyon yapabileceği de son iddialar arasında yer alıyor.
Fakat iddiaların aksine firmanın yöneticilerinden Mike Lazaridis, Blackberry Tablet dedikodularını üstü kapalı şekilde yalanlamış ve piyasanın dokunmatik ekranlı telefonlara daha sıcak olduğunu belirtmişti. Lazaridis ayrıca tabletlerin bir dizüstü bilgisayardan çok daha farklı olmak zorunda olduğunu dile getirmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)