Anlık Bildirim

Robert Downey Jr. sunuculuğunda YouTube orijinal dizisi The Age of A.I. yayınlandı

Yapay zekâ teknolojileri hakkında detaylı bilgiler vermeyi amaçlayan YouTube Originals dizisi The Age of A.I. ilk iki bölümüyle yayına başladı. Sırada 6 bölüm daha var.

Robert Downey Jr. sunuculuğunda YouTube orijinal dizisi The Age of A.I. yayınlandı Tam Boyutta Gör

Son dönemde içerik platformlarının orijinal içerik yarışına YouTube da katıldı. İlk etapta Premium abonelik platformu için YouTube Originals orijinal içerik kanalını açan firma sonrasında herkesin erişimine sunmuştu. Kanalın yeni orijinal içeriği The Age of A.I. yayınlandı.

The Age of A.I. neler sunuyor?

Ünlü aktör Robert Downey Jr. sunuculuğunda hazırlanan The Age of A.I. daha çok belgesel tadında içerikler barındırıyor. Yapay zekâ teknolojilerinin temelleri, nasıl çalıştığı ve ne işlerde kullanıldığı anlatılıyor.

Belgeselde yapay zekâ konusunda başarılar elde etmiş firmalar ve özel efekt uzmanların hikayeleri anlatılıyor. Özel efekt uzmanı Soul Machines, ALS hastaları için Google Project Euphonia bunlar arasında.

The Age of A.I. dizisi toplamda 8 bölümden oluşuyor. İlk iki bölüm herkesin erişimine açıldı. Premium aboneler ise ilk 4 bölümü izleyebiliyor. YouTube her hafta bir bölümü herkesin erişimine açacağını belirtti. Ocak 15 itibariyle tüm bölümler açılmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim