Anlık Bildirim

Mitoloji temalı strateji kart oyunu Runestrike, iOS ve Android platformlarında çıktı

Farklı dinamiklere sahip olan kart oyunu Runestrike, iki farklı oynanış modu ile beraber, rekabetçi ve hikaye odaklı oyuncuları tatmin edeceğe benziyor. Detaylar haberimizde…

Runestrike, iOS ve Android platformlarında çıktı

Eternium adlı oyunları ile ivme yakalayan Making Fun’ın geliştiriciliğini üstlendiği Runestrike, RPG odaklı bir strateji kart oyunu olarak iOS ve Android platformlarda yerini aldı. Mitoloji temalı olmasının yanı sıra derin ve stratejik oyun mekanikleri ile mobil oyuncuları telefonlara kitleyecek cinsten bir sanat tasarımına sahip. Bunun yanında sıra tabanlı yapısı, Collectible Card Game (koleksiyonu yapılabilir kart oyunu) şeklinde olmasıda oyunculara ekstra bir oynanış zevki veriyor olacak.

Oyunun mağaza sayfalarını, fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

Runestrike Hakkında

Runestrike, dört yıldır geliştirilmekte olan bir oyun olmasından dolayı özenle hazırlanmış alt yapı mekanikleri ve oynanış akıcılığı ile bir şans vermeyi kolayca hakeden bir oyun gibi görünüyor. Derin stratejiler içeren oyunda, benzersiz şampiyonların benzersiz yeteneklerini ön plana çıkarması göze çarpıyor. Oyunda sadece heyecan verici PvP karşılaşmaları değil, aynı zamanda en deneyimli kart oyuncularını bile gerçekten zorlayabilecek bir yapay zeka ile tek oyunculu hikaye modu sağlam bir oyun deneyimi yaşamanıza imkan verecek.


Runestrike, can sıkıcı olan ‘’pay to win’’ (öde-kazan) mantığının aksine, oyunculara keyifli bir deneyim sunmak amaçlı öde-kazan işlevinden uzak, kolay bir oyun içi ekonomi vaat ediyor. Çok destekleyici bir hayran grubuna sahip olan şirket, topluluğu yoğun bir şekilde oyun yapımına dahil ederek farklı oyun tarzlarına sahip oyuncularında oyundan keyif alması ve rekabetçi bir şekilde dengeyi sağlamak için herkesi memnun edebilme odaklı çalışıyor. Biraz heyecanlı ve hız odaklı oyun yapısı arayanlar için, Versus Arena modu haftalık oyun içi ödüller ile diğer oyuncularla karşı karşıya gelmenize olanak tanırken, Solo Arena modu ise, size farklı türde bir meydan okuma için yapay zekaya karşı oynama şansı veriyor. 

Runestrike, iOS ve Android platformlarında çıktı Tam Boyutta Gör


Oyunun görsel açıdan üst seviyede olması bile oyuna başlamak için bir motivasyon kaynağı olacak bir tasarıma sahip. Ne demek istediğimi görmek ve oyun hakkında bir fikir edinebilmek, denemek isterseniz ilgili bölümlerden oyuna göz atabilirsiniz.

Runestrike, bugün itibariyle App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebilir. Uygulama içi satın alımlar mevcut olsada şu anda ücretsiz şekilde yükleyebilirsiniz. Oyun ile ilgili daha fazla bilgi edinmek üzere, resmi web sitesini ziyaret edebilir veya Discord kanalındaki büyüyen hayran topluluğunda sizde yerinizi alabilirsiniz.
 

Runestrike CCG Runestrike CCG Runestrike CCG Runestrike CCG Making Fun Stilize Ücretsiz

 

Runestrike CCG Runestrike CCG Runestrike CCG Runestrike CCG Games Ücretsiz 693,8 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim