Anlık Bildirim

Ruslardan ilginç proje: Dünyanın en basık Lada Niva'sı

iling show isimli bir Youtube kanalı, Rusların efsane aracı Lada Niva üzerinde yaptığı değişikliklerle basık kavramına yeni bir boyut kazandırdı. İşte çılgın Rusların yaptığı çalışma:

Ruslar, namı ülke sınırlarını aşan ve pek çok ülkede hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Lada Niva ile ilginç projelere imza atmaya devam ediyor. Bu seferki proje dünyanın en basık Lada Niva’sı.

iling show” isimli Youtube kanalı, neredeyse yerde sürünerek ilerleyen bu Lada Niva ile basık kavramına yeni bir boyut kazandırmış. Bunu yapmak için de, 1977 yılından bu yana üretilen aracın iç ve dış tasarımını neredeyse tamamen değiştirmiş. Niva’nın motoru, bir kısmı kaputun dışına taşacak şekilde yukarıya taşınmış.

Lada Niva’nın arka koltukları sökülmüş ve bu bölümde aracın gövdesiyle bir bütün haline gelen arka tekerleklere yer açılmış. Ön ve arkadakiler dahil olmak üzere tüm camlar çıkarılmış ve kapılarla bagaj kapağının yukarı doğru açılması sağlanmış. Bunun yanı sıra Lada Niva’nın tavanının büyük bir bölümünün kesilmiş olduğunu ve egzoz çıkışının sağ ön çamurlukta yer aldığını görüyoruz.

Bundan bir ay önce makyajlı Lada Niva tanıtılmış, söz konusu araçta yuvarlak sis farlarının eklenmesi gibi ufak kozmetik dokunuşlar yapılmıştı. Buradaki linkten ilgili konuya göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19094 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, lada niva ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim