Anlık Bildirim

Samsung çıldırdı: Eskiyi getir kampanyasına 4 cihaz dahil etti

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonlarının ABD çıkışı şerefine 1 değil tam 4 tane çalışır durumdaki cihazınızı getirerek yüklü bir indirim alabiliyorsunuz.

Galaxy Z Fold3 kampanyası Tam Boyutta Gör

Apple ve Samsung gibi firmaların yeni cihaz satışlarında belirli bir miktar karşılığında çalışır durumdaki eski cihazları kabul ettikleri kampanyalar yaptıklarını görüyoruz. Samsung yeni kampanyasında ilginç bir değişiklik yaptı. 

Tam 4 cihaz

Samsung ABD bölümü Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 katlanabilir telefon modellerinin satışında cezbedici bir kampanya yapıyor. Bir değil tam 4 tane çalışır durumdaki akıllı telefon, tablet veya giyilebilir cihazı kabul ediyor. 

Kampanyada konfigürasyona göre Galaxy Z Fold3 için 800$ seviyesine kadar, Galaxy Z Flip3 için ise 650$ seviyesine kadar indirim imkânı sunuluyor. Bununla birlikte 4 cihazın toplam fiyatı ne olursa olsun bu seviyeleri geçemiyor. 

Galaxy Z Fold3 telefon modeli ABD’de 1799$ seviyesinden satışa çıkıyor. Galaxy Z Flip3 ise 999$ seviyesinden alıcı bulacak. Samsung haricinde Motorola, Apple gibi pek çok marka da kampanya kapsamında kabul edilebiliyor. Ülkemizde de bakalım benzer bir kampanya yapılacak mı?
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
70882 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy Z Fold3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim