Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Beans özellikleri ve fiyatı detaylandı

Fasulye şekline sahip olan Galaxy Beans tam kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme ile Galaxy Buds kulaklık serisinden ayrılıyor. Fiyatı da oldukça uygun.

Samsung Galaxy Beans özellikleri ve fiyatı detaylandı Tam Boyutta Gör

Samsung’un tam kablosuz kulaklık sınıfındaki Galaxy Buds serisinin yanına ilginç tasarıma sahip yeni bir kulaklık daha ekleyeceği gündeme gelmişti. Galaxy Beans adını alması beklenen kulaklığın detayları da belli oldu.

Galaxy Beans özellikleri ve fiyatı

Galaxy Beans tam kablosuz kulaklık modeli piyasadaki geleneksel tasarımın aksine kulağın iç kıvrımlarına oturacak şekilde tasarlanmış. Fasulye şeklindeki bu tasarımın daha iyi akustik sağladığı ifade ediliyor.

Galaxy Beans kulaklık modelinin her parçasında iki hoparlör ve üç mikrofon yer alıyor. Bu sayede aktif gürültü engelleme yapabiliyor. Kulaklık modelinin en büyük farkı da bu olacak. 28 x 13 mm olan boyutların ise firma tarafından biraz daha küçültülmeye çalışıldığı ifade ediliyor.

Samsung Galaxy Beans özellikleri ve fiyatı detaylandı Tam Boyutta Gör

Galaxy Beans tek şarj ile 11 saate kadar kullanım süresi sunuyor ancak gürültü engelleme ile bu rakam biraz düşebilir. Şarjlı kılıf ise muhtemelen bir o kadar daha kullanım süresine katkı yapacak.

Galaxy Beans için 140$-150$ arasında bir fiyat etiketi iddia ediliyor. Aktif gürültü engelleme ile Galaxy Buds serisine ciddi bir rakip olacak. Bu durumda Galaxy Buds serisinde bir indirim olur mu merak konusu. Galaxy Beans kulaklık modeli Galaxy Note 20 serisi ile birlikte çalışacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim