Anlık Bildirim

SoundCloud içerik üreticilerine bağış yolunu açıyor

SoundCloud platformunda artık içerik üreticileri; kanallarına yerleştirecekleri bir buton yardımıyla takipçilerinden üçüncü taraf bağış kanalları üzerinden destek alabilecek.

SoundCloud içerik üreticilerine bağış yolunu açıyor Tam Boyutta Gör

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını nedeniyle sanat dünyası da evine kapanmış durumda. Büyük isimler için bu sorun olmasa da kendi yağında kavrulmaya çalışan sanatçılar için gelir yolları kapanmış oluyor. İçerik platformları bu dönemde sanatçıları desteklemeye çalışıyor.

Kolay bağış imkanı

Spotify’ın sanatçılar için bağış toplayabilme imkanı sunmasının ardından SoundCloud platformu da benzer bir yöntem geliştirdi. Bundan böyle içerik üreticileri kendi kanallarında bağış toplayabilecekler.

Farklı olarak SoundCloud doğrudan finansal boyutuyla ilgilenmiyor. İçerik üreticisinin seçeceği bir üçüncü taraf bağış platformu üzerinden toplanan bu yardımların hesaplara aktarım işleri gerçekleştirilecek.

Bağış butonu kanalın sağ kısmında belirgin bir şekilde yer alacak. Kullanıcılar desteklemek istedikleri sanatçıların kanalında butona tıklayarak bağışlarını yapabilecekler. SoundCloud daha önce de Premium abonelerinin Twitch üzerinden Affiliate programına katılmalarına olanak tanımıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim