Samsung'un yaklaşmakta olan yeni ürünü Galaxy Chromebook 2'nin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görselinin ardından bu defa da bir sunum görseli sızdırıldı. Sızdırılan görsel Galaxy Chromebook 2'nin bazı teknik detaylarını gösteriyor. Ayrıca, yeni ürünün Şubat 2021'de satışa sürüleceği görselde yer alırken sızıntıyı yapan kişi ücretinin 699 dolar olacağını söylüyor. Bu fiyat, selefinin 999 dolarlık fiyatına kıyasla daha uygun olduğu için ürünün daha fazla kişiye ulaşmasında bir avantaj sağlayabilir.
İyileştirilmiş pil ömrü
Bu yılın Ocak ayında duyurulan Galaxy Chromebook, 4K AMOLED dokunmatik ekran kullana sahip. Görsele göre Galaxy Chromebook 2 ise, 13.3 inç büyüklüğünde bir QLED ekranla gelecek. Bu da ürünü dünyadaki ilk QLED ekranlı Chromebook modeli yapacak.
Galaxy Chromebook'taki en büyük problem olarak pil ömrü gösteriliyordu. Yeni ürünle beraber bu konuda bir iyileştirme olacak. Galaxy Chromebook 2'de hedeflenen pil ömrü 12 saat olarak belirtiliyor.
Selefinde 10. nesil Core i5 işlemci yer alırken Galaxy Chromebook 2'de 10. nesil Core i3 işlemci olacak.
Yaklaşık 1.25 kg ağırlığındaki Chromebook, ultra ince bir yapıya sahip olacak. Samsung aynı zamanda % 178 daha yüksek ses ve WiFi 6 bağlantısı sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.