Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Chromebook 2'nin sızdırılan görüntüsü, tasarım detaylarını ortaya koyuyor

Smasung, yakın gelecekte yeni bir Galaxy Chromebook modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni bir sızıntı, yaklaşmakta olan cihaza ilk bakışımızı sunuyor.

Samsung Galaxy Chromebook 2'nin sızdırılan görüntüsü, tasarım detaylarını ortaya koyuyor Tam Boyutta Gör

Samsung'un bir sonraki üst düzey Chrome OS dizüstü bilgisayarı olan Galaxy Chromebook 2'yi 2021'in ilk çeyreğinde piyasaya süreceği düşünülüyor. Cihaz ilk olarak bu ayın başlarında çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Şimdi ise tasarım detayları çevrimiçi olarak paylaşıldı. Sızıntı, bu konularda bilinir bir isim olan Evan Blass'tan geliyor.

Galaxy Chromebook 2, selefi ile benzer tasarıma sahip

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen ilk Galaxy Chromebook, 999 dolar fiyata sahipti. Bu fiyat onun, Chrome OS'lu en pahalı cihazlardan biri olarak tanınmasına yol açtı. Yeni cihazın da benzer fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.

Sızıntı yaklaşmakta olan Galaxy Chromebook 2'ye ilk bakışı sunuyor. Yeni model tasarımsal olarak selefine çok benziyor. Bu yüzden asıl değişikliğin bilgisayarın teknolojisinde olması beklenebilir. Önceki nesil Galaxy Chromebook'ta en çok şikayet edilen konulardan birisi de bataryaydı. Yeni cihaz ile bu sorunun halledilmesi bekleniyor.

Yeni cihazın lansmanına dair bir bilgi bulunmuyor ancak Samsung'un, 14 Ocak'ta Galaxy S21 serisini tanıtacağı bir etkinlik yapması bekleniyor ve Galaxy Chromebook 2'nin de bu lansmanda tanıtılması oldukça muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim