Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy UNPACKED etkinliğinin tarihi belli oldu: İşte tanıtılacak ürünler

Samsung merakla beklenen yeni ürünlerini 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Galaxy UNPACKED etkinliğinde sahneye çıkaracak. İşte Güney Koreli şirketin önümüzdeki ay tanıtacağı ürünler.

Samsung'un yeni ürünleri ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un bir sonraki Galaxy UNPACKED etkinliği için geri sayım başladı. İnternete düşen bilgilere göre merakla beklenen lansman 11 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Samsung'un resmi web sitesi ve YouTube kanalından izlenebilecek.

Samsung'un yeni ürünleri ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Etkinlik görselindeki hashtag'lere bakılırsa şirket kamuoyunun beklediği hemen hemen tüm yeni ürünlerini tanıtacak. Samsung'un önümüzdeki ay düzenlenecek lansmanda yeni katlanabilir telefonları ile birlikte akıllı saat ve kablosuz kulaklık gibi giyilebilir cihazlarını duyurması bekleniyor. İşte tanıtılacak cihazların listesi:

  • Samsung Galaxy Z Fold 3
  • Samsung Galaxy Z Flip 3
  • Samsung Galaxy Buds 2
  • Samsung Galaxy Watch 4

Yeni ürünlerle ilgili sızıntılar

Galaxy UNPACKED etkinliği kapsamında tanıtılması planlanan yeni ürünlerle ilgili çok sayıda detay ortaya çıktı. Kısa süre önce Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Samsung Galaxy Z Flip 3'ün yüksek kaliteli görüntüleri internete sızdırılmıştı.

Samsung'un yeni ürünleri ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ayın sonlarında ise Samsung Galaxy Watch 4'ün görüntüleri yayınlandı. Böylelikle akıllı saatin nasıl bir tasarıma sahip olacağını öğrendik. Ayrıca Samsung Galaxy Buds 2'nin yüksek kaliteli basın görselleri de yeni kablosuz kulaklık hakkında çok sayıda ayrıntının netleşmesini sağladı.

Samsung'un yeni ürünleri ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim