Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab A7 Lite tanıtıldı

Samsung Galaxy Tab A7 Lite tablet modeli uzaktan eğitimde veya gündelik işlerde rahatlıkla kullanılacak şekilde tasarlanmış. Samsung Galaxy Tab A7 Lite özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite bütçeye oynuyor Tam Boyutta Gör

Pandemi döneminde tablet satışları rekor seviyelere ulaşan Samsung yeni modeller ile piyasayı beslemeye devam ediyor. Uzaktan eğitim döneminde iyi bir alternatif olmayı planlayan Samsung Galaxy Tab A7 Lite tanıtıldı.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy Tab A7 Lite modeli 8.7 inçlik ekranında 1340x800 piksel çözünürlük sunuyor. Nispeten ince ekran çerçeveleri ile ağırlık 366 gram ve kalınlık değeri de 8mm olarak gerçekleşiyor. 

8 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Helio P22T yonga setinin güç verdiği tablette 3GB/4GB RAM bellek ve 32GB/64GB depolama seçenekleri bulunuyor. 5100mAh kapasiteli batarya 15W hızlı şarj ile desteklenmiş. 

Arka kısımda 8MP, ön kısımda 2MP çözünürlüğünde kamera bulunan tabletin WiFi 5, LTE, GPS, Bluetooth 5.0, Dolby Atmos gibi özellikleri var. Samsung Galaxy Tab A7 Lite modeli 170 Avro/200 Avro şeklinde satılacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim