Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 yakında geliyor

Samsung'un yeni akıllı saatleriyle ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Son bilgilere göre şirket Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4'ü piyasaya sürmek için Ağustos ayındaki etkinliği beklemeyecek.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung Electronics yeni nesil akıllı saatlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Güney Koreli devin bir sonraki giyilebilir ürünleriyle ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Söz konusu bilgiler güvenilirlik seviyesi bir hayli yüksek duyumcu Ice Universe'ten geliyor.

Şirketin şu anda Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 olmak üzere iki model üzerinde çalıştığı söyleniyor. Her iki akıllı saatin de bu yılın ikinci çeyreğinde yani Nisan-Haziran arasında bir tarihte piyasaya sürüleceği belirtildi. Bildiğiniz üzere Samsung geleneksel olarak yeni Note serisi telefonlarını Ağustos ayında tanıtır. Ancak firma bir sonraki akıllı saatleri için bu etkinliği beklemeyecek.

Wear OS iddiaları

Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 ile ilgili en merak edilen konu işletim sistemiyle ilgili. Ice Universe daha önce Samsung'un yeni akıllı saatlerinde Tizen'i terkedip Android'e geçebileceğini belirtmişti. Yani şirketin yeni nesil akıllı saatlerinin Wear OS platformuyla karşımıza çıkması pek sürpriz olmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim