Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün resmi kılıfları ortaya çıktı

Yakında tanıtılacak olan Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün resmi kılıfları ortaya çıktı. Selefine kıyasla benzer bir tasarımla gelecek cihazların kılıfların fiyatı 50 dolardan başlayacak.

Samsung Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4'ün kılıfları yayınlandı

Yakında tanıtılacak olan Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro'nun görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 için resmi Samsung kılıfları da ortaya çıktı.

İşte Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 kılıfları

Samsung Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4'ün kılıfları yayınlandı

Galaxy Z Flip 4 için çeşitli renklerde silikon halka kılıf, şeffaf kılıf, deri kılıf, kayışlı silikon kılıf ve şeffaf ince kılıf seçenekleri mevcut olacak. Seleflerine göre tasarımlarında büyük değişikler olmayan cihazların kılıfları 50 dolarla 150 dolar arasında bir fiyat bandına sahip olacak. 

Samsung Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4'ün kılıfları yayınlandı

Galaxy Z Fold 4 kılıfları ise çeşitli renklerde deri kılıf, S Pen tutuculu kılıf, silikon kulplu kılıf ve ayakta duran kılıftan oluşuyor. Samsung ayrıca cihaz için bir ekran koruyucu da satabilir. Ne yazık ki, durum aynı zamanda Galaxy Z Fold 4'ün daha önce söylenti olan bir S Pen yuvasına sahip olmayacağını da doğrulamakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim