Anlık Bildirim

Samsung tarafından desteklenen yeni nesil "sanal dokunuş" teknolojisi Vtouch tanıtıldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un da desteklediği Vtouch adlı sanal dokunuş girişimi tanıtıldı. Vtouch, nesnelere dokunmadan etkileşime girmenizi ve onları yönetmenizi sağlıyor.

Samsung tarafından desteklenen yeni nesil 'sanal dokunuş' teknolojisi Vtouch tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Samsung, teknoloji alanındaki birçok girişime finansal destek sağlıyor ve bunlardan birisi de yeni tanıtılan ve sanal dokunuş teknolojisi olarak isimlendirilmiş Vtouch.

Birçok elektronik cihazda kullanılabilecek

Günümüzde, nesnelerle iletişime geçmek için kullanılan en yaygın yöntemleri, dokunmatik ekran kullanımı, fare veya klavye ile etkileşim olarak sıralayabiliriz. Ancak bu yöntemler engelli veya çocuk kullanıcılar için zor olabilir. Yeni tanıtılan Vtouch teknolojisi ise nesnelerle fiziksel temasa gerek kalmadan etkileşime girilebilmesini sağlıyor.

Gözünüz ve parmağınızı aynı hizaya getirerek, nesnelere sanal dokunuşlar gerçekleştirdiğiniz Vtouch, göz ve parmakların hareketlerini analiz etmek için derin öğrenme teknolojileri kullanıyor. Bu sezgisel teknoloji, yalnızca kamera ve işlemci gerektirdiği için, televizyonlar, tabletler, arabalar, IoT ve birçok cihazda kullanılabilmesi mümkün olacak. Seri üretim için çok pahalı olan bu teknolojinin, geliştiriciler yardımıyla fiyatının düşürüldüğü ve kullanıcılara daha ucuz fiyatlarla ulaşacağı da özellikle dikkat çekilen noktalardan biri.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim