Anlık Bildirim

Samsung'a ilk defa bir kadın başkan atandı

Samsung, ilk kez bir kadın yöneticiyi başkan pozisyonuna terfi ettirdi. 2007'den beri şirkette çalışan Lee Young-hee, hangi görevi üstlenecek?                   
Samsung'un ilk kadın başkanı: Lee Young-hee
Samsung Electronics, Lee Young-hee’yi Samsung cihaz deneyimi bölümü küresel pazarlama merkezi başkanlığı görevine terfi ettirdi. Samsung tarihinde ilk kez bir kadın yönetici, bu kadar hızlı başkanlık pozisyonuna terfi ediyor.

Samsung'un ilk kadın başkanı: Lee Young-hee

Lee, L’Oreal’de Samsung’un telefonlarını ve imajını başarılı bir şekilde tanıtmasıyla şirketin ilgisini çekiyor ve 2007’de Samsung ile çalışmaya başlıyor. 2012’de başkan yardımcılığı pozisyonuna terfi ettiriliyor. Lee Jae-yong’un Ekim ayında şirketin yönetim kurulu başkanlığına terfi etmesinden bu yana ilk kez gerçekleştirilen küçük çapta kurumsal değişikliğin bir parçası olarak yedi yeni başkan arasında yer alıyor.

İlginç olarak Samsung, Lee Jae-seung’un -açıklanmayan kişisel nedenlerden- Ekim ayında istifa etmesinden bu yana boş olan ev aletleri birimine yeni bir başkan getirmedi. Lee’nin ayrılmasının ardından şimdilik bu grevi Samsung Başkan Yardımcısı ve CEO’su Han Jong-hee üstlenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim