Anlık Bildirim

Sea of ​​Thieves'in Karayip Korsanları temalı içeriğinden oynanış fragmanı paylaşıldı

Xbox + Bethesda'nın E3 2021 sunumunda Sea of Thieves'in Karayip Korsanları temalı yeni bir içeriği duyurulmuştu. Sea of Thieves: A Pirate's Life adlı içerikten oynanış fragmanı paylaşıldı.

Sea of Thieves: A Pirate's Life'dan oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Rare'in yaptığı popüler çok oyunculu korsancılık oyunu Sea of Thieves'in Sea of Thieves: A Pirate's Life adlı içeriği geçtiğimiz günlerde E3'te duyurulmuştu. Şimdi de oynanış fragmanı paylaşıldı.

Bu ayın sonlarında gelecek Üçüncü Sezon güncellemesi ile birlikte Sea of Thieves'e yeni bir içerik eklenecek. Disney'in sevilen serisi Karayip Korsanları'ndan tanıdığımız Jack Sparrow başta olmak üzere birçok karakter oyuna eklenecek. Sea of Thieves: A Pirate's Life isimli bu içerikte oyuna bir hikaye eklenecek ve Karayip Korsanları karakterleri ile dolu hikayeyi deneyimleyebileceğiz. İçerik tüm Sea of Thieves oyuncuları için ücretsiz olacak. Sea of Thieves: A Pirate's Life, 22 Haziran'da çıkış yapacak.

Oyun, ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir durumda. Bu yüzden Xbox Game Pass sahipleri ekstra ücret ödemeden oyunu indirebilir ve bu hikayeli içeriği deneyimleyebilir. Sea of Thieves: A Pirate's Life için paylaşılan oynanış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Sea of Thieves: A Pirate's Life Oynanış Fragmanı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim