Anlık Bildirim

Sadece karton ve pvc boru ile hazırlayabileceğiniz direksiyon seti

The Q isimli YouTube kanalı tarafından hazırlanan bir videoda sadece karton, PVC boru ve birkaç parça yardımıyla nasıl direksiyon seti hazırlayacağınız anlatılıyor.

Sadece karton ve pvc boru ile hazırlayabileceğiniz direksiyon seti Tam Boyutta Gör

Karton ile ilginç ürünler tasarlayan The Q isimli YouTube kanalı şimdi de nasıl direksiyon seti yapılacağını anlattı. Bu direksiyon setini yapmak için karton, PVC boru ve bir adet gamepad yeterli oluyor.

Kaliteli bir direksiyon seti için epey bütçe ayırmak gerekiyor. Bütçe dostu bir çözüm için videodaki direksiyon setini hazırlayabilirsiniz. The Q, evde kendi direksiyon setinizi nasıl hazırlayabileceğinizi anlatıyor.

 

Videoda kullanılan parçalara baktığımızda karton parçaları, PVC boru, silikon tabancası, plastik çubuk, gijon, vida ve gamepad kullanıldığını görüyoruz. Bu parçalarla hazırladığımız düzenek yardımıyla gamepadin analoğunu ve tetik tuşlarını hareket ettiriyoruz. Videoda PlayStation kontrolcüsünün kullanılıyor ancak PC ve Xbox kontrolcüleri için de aynı düzeneği hazırlayabilirsiniz.

Videonun sonunda, bu direksiyon seti ile NFS Payback oyununun nasıl oynandığını görüyoruz. Hassasiyet açısında pekiyi gözükmese de kolay bir şekilde arabayı yönlendirebilmek mümkün. Bu basit düzenek sayesinde yarış oyunlarından aldığınız zevki arttırabilirsiniz.

The Q isimli YouTube kanalının diğer içeriklerinde tıpkı bu videoda olduğu gibi birkaç parça yardımıyla evde hazırlayabileceğiniz ilginç ürünlerin yapılışı anlatılıyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11649 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, Nasıl Yapılır ve
2 etiket daha direksiyon seti Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim