Anlık Bildirim

Sennheiser CX Plus kablosuz kulaklık tanıtıldı

Sennheiser CX Plus tam kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme ve yüksek ses kalitesini serinin benzer modellerinden biraz daha uygun fiyata sunuyor.

Sennheiser CX Plus tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Oyuncu ekipmanları ortaklıklarını devrederek sektörden tamamen çekilen Sennheiser artık standart ses teknolojilerine piyasasına odaklandı. Sennheiser CX Plus firmanın son tam kablosuz kulaklığı oldu.

Sennheiser CX Plus özellikleri ve fiyatı

Sennheiser CX Plus firmanın biraz daha maliyete odaklı kablosuz kulaklığı olarak öne çıkıyor. 7mm dinamik sürücü kullanan kulaklık modeli TrueResponse dönüştürücü teknolojisi sayesinde ses kalitesini üst seviyeye çıkarıyor. 

Köşegen bir dış tasarım benimseyen kulaklık modeli IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı. Dış dokunmatik kontrol alanı pek çok fonksiyona erişim sunuyor. Kulaklığın ağırlığı 6g olarak belirlenmiş. 

İki adet çok yönlü mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapabilen kulaklık ayrıca dış sesi de alabiliyor. Tek şarj ile 8 saat kullanılabilen kulaklık kutusu ile bunu 24 saate çıkarıyor. 10 dakikalık şarj ile 1 saatlik süre kazanılabiliyor. Sennheiser CX Plus 180$ fiyat etiketi ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim