Anlık Bildirim

Sevilen oyun Crysis 2'nin yenilenmiş versiyonu gelecek gibi duruyor

Özellikle ülkemizde bir hayli sevilen Crytek'in popüler yapımı Crysis serisinni ikinci oyunu ile ilgili bir şeyler oluyor. Söylentiler ikinci oyunun yenilenmiş bir versiyonunun geleceği yönünde.

Sevilen oyun Crysis 2'nin yenilenmiş versiyonu gelecek gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Crytek'in yaptığı popüler aksiyon FPS oyunu Crysis'in Twitter hesabından enteresan bir paylaşım yapıldı.

Crysis 2 Remastered Gelebilir

Crysis'in resmi Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz günlerde enteresan bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda "They used to call me Prophet." yazıyor. Prophet bildiğiniz gibi oyundaki karakterin adı ancak ikinci oyun ile ilgili olduğunu düşündüren şey, bu cümlenin ikinci oyunun hemen başında kullanılıyor olması.

Elbette bu resmi bir duyuru yerine geçmiyor, öylesine yapılan bir paylaşım da olabilir ancak bunun düşük bir ihtimal olduğunu söylemek gerek. Daha önceki sızan belgelerde ikinci oyunun remastered versiyonu ile ilgili bazı belgeler bulunuyordu. İlk oyunun remaster versiyonu da geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim