Anlık Bildirim

DC filmi Shazam 2'den görseller paylaşıldı: Shazam Family'e ilk bakış

2019 yılında ilk filmi vizyona giren DC filmi Shazam'ın ikinci filmi Shazam: Fury of the Gods'tan birkaç yeni görsel paylaşıldı. Görsellerde Shazam Family'i bir ilk bakış atabiliyoruz.

Shazam 2'deki Shazam Family'e ilk bakış Tam Boyutta Gör

İlk filmi 2019 yılında vizyona giren, ilk filmden hemen sonra da ikincileri için çalışmalara başlanan Shazam'ın ikinci filminden yeni görseller paylaşıldı

Paylaşılan görsellerde Helen Mirren'in canlandırdığı Hespera karakterini görebiliyoruz. Hespera büyük bir ihtimalle Shazam 2'nin kötü karakteri olacak. Diğer görsele baktığımızda ise Shazam Family'nin yeni görünümlerini net bir şekilde görebiliyoruz. İlk filmdekine göre kostümler de büyük bir değişim yok ancak daha kaliteli gözüktüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.

İkinci filmin tam ismi Shazam: Fury of the Gods. Filmin yönetmenliğini David F. Sandberg, senaristliğini ise Henry Gayden üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Zachary Levi, Adam Brody, Lucy Liu, Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Marta Milans, Asher Angel, Rachel Zegler ve Helen Mirren gibi isimler bulunuyor.

Filmin çekimleri bir süredir devam ediyor ancak Warner Bros'un sıkışan DC takviminden dolayı filmin ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor. 2023 yılında gireceği açıklandı ancak net bir tarih ne yazık ki açıklanmadı.

Shazam 2'den Yeni Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim