Anlık Bildirim

Socios, NBA takımlarından Oklahoma Thunder ile anlaştı

Taraftar token platformu Socios, Oklahoma City Thunder ile anlaşmaya vardı. Socios'un safına kattığı 13. NBA takımı oldu.

Socios, NBA takımlarından Oklahoma Thunder ile anlaştı Tam Boyutta Gör

NBA takımlarından Oklahoma City Thunder, spor ve eğlence sektörü odaklı blockchain girişimi Socios’la ortaklık kurduğunu duyurdu.

Dünyanın önde gelen taraftar etkileşim platformu Socios.com, NBA ortaklıklarına bir yenisini daha ekledi. NBA ekiplerinden Oklahoma City Thunder, kısa bir süre önce yaptığı açıklamayla Socios’la ortaklık kurduğunu duyurdu.

Daha önce Avrupa’nın dev futbol kulüpleri FC Barcelona, ??Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Atletico Madrid, Valencia, Manchester City, Inter Milan ve Galatasaray ile ortaklık kuran Socios, halihazırda 60'tan fazla büyük uluslararası spor kulübüyle çalışıyor. Öte yandan Oklahoma Thunder, Socios.com’un NBA’de kurduğu 13. ortaklık oldu.

Socios.com'un dünya çapında birden çok ofisi var ve 2021'de İstanbul, Madrid, Sao Paulo ve Buenos Aires'te yeni ofislerini açan Socios, yakın gelecekte Kuzey Amerika'da yeni bir ofis açacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim