Anlık Bildirim

Twitter platformunda Bitcoin ile bahşiş dönemi başladı

Twitter kullanıcıları Strike kripto para hesaplarını entegre ettikleri zaman Bitcoin üzerinden bahşiş alabiliyor. Yakın zaman da NFT rozet entegrasyonu da geliyor.

Bitcoin ödemesi Tam Boyutta Gör

Twitter kurucusu Jack Dorsey’in kripto paralara karşı ilgisi herkesin malumu ve Bitcoin’in insanlık faydasına kullanılması için pek çok şahsi yatırımı mevcut. Twitter da bundan geri kalmıyor. 

Twitter’da Bitcoin dönemi

Twitter artık kullanıcıların bahşiş almasına olanak tanımaya başladı. Venmo ve Cash App gibi üçüncü taraf ödeme uygulamaları üzerinden kullanıcılar yeni bir gelir modeli oluşturabiliyordu. 

İlk etapta açıklanmayan ancak sonradan ortaya çıkan bilgiye göre bahşişler Bitcoin ile de yapılabilecek. Strike platformu çok daha hızlı Lightning Protocol üzerinde çalışan cüzdan sistemini Twitter’a entegre etti. Kullanıcılar Strike hesapları ile bahşiş gönderebilecek. Twitter bu süreçte bizzat yer almıyor ancak Strike platformu Jack Dorsey tarafından fonlanmıştı. 

Bitcoin bahşişleri New York ve Hawaii hariç tüm ABD eyaletlerinde ve El Salvador ülkesinde geçerli. Burada iki yönlü bir aktarım mevcut değil. Kullanıcı bahşiş aldığında mesaj veya emoji gönderebiliyor. 

Diğer bir gelişme ise NFT çılgınlığına adım atması oldu. Yakın zamanda kripto cüzdanlarını hesaplarına bağlayan Twitter kullanıcıları sahip oldukları NFT’leri rozet şeklinde profillerinde yansıtabilecek. 
 

Twitter NFT Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim