Anlık Bildirim

Sony, 2 yeni giriş seviyesi Mp3 çalarını duyurdu

Sony, B150 ve W250 model isimlierine sahip iki yeni giriş seviyesi Walkman'ini duyurdu.

En geniş ürün gamına sahip firmalardan biri olan Japon devi Sony, taşınabilir müzik denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Walkman serisini, B150 ve W250 model isimli iki yeni ürünü ile genişlettiğini duyurdu.

Sony Walkman B150

B150, 3 satırlık LCD ekrana sahipken B152 model ismiyle 2 GB, B153 model imiyle 4 GB'lık depolama alanı sunuyor ve istenilen parçalar sürükle-bırak ile kolayca atılabiliyor. Mp3 ve Wma formatlarını destekleyen ürün, 70 Dakikada şarj olan bataryasıyla 18 saat, Quick Charge özelliği sayesinde de 3 Dakikalık şarj ile 1,5 saat müzik oynatabiliyor. Ürünün diğer özelliklerinde ise; FM radyo, FM radyodan kaydedici, ses kaydedici, ekolayzır, Bass Boost ve Zappin(şarkıları kısa kısa dinleterek aranılanın bulunmasını kolaylaşıtırıyor) göze çarpıyor. MDR-E804Y kulaklığıyla gelen, siyah, kırmızı, pembe ve mavi renk seçenekli, 90.9 x 23.3 x 15.2 mm boyutlarındaki B150'nin Haziran ayına kadar piyasada olması bekleniyor.

 

Sony, 2 yeni giriş seviyesi Mp3 çalar duyurdu

 

Hem kulaklık hem Mp3 çalar görevi gören Walkman'lerin yeni üyesi ise W250. Ürün, B150'de olduğu gibi 2 GB (W252) ve 4 GB (W253)'lık depoalama alanı seçenekleri sunarken(yine sürükle-bırak destekli), su geçirmeme özelliğiyle yağmurlu havada, duşta dahi kullanılabiliyor. Özellikleri göz önünde bulundurulduğunda daha çok sporculara yönelik olarak geliştirildiği söylenebilir. Ürünün sahip olduğu kulak içi kulaklığının sürücüsü ise 13,5 mm çapında. Mp3, Wma formatlarına ek olarak Aac ve Wav(PCM) ses formatlarını da destekleyen W250, tam şarj ile 11 saatlik pil ömrü sunarken, Quick Charge özelliği sayesinde 3 dakikalık şarj ile 90 dakikalık pil ömrü de sunabiliyor. B150'de bulunan Zappin özelliğine de destek veren W250'de FM radyo bulunmuyor. Siyah, beyaz, pembe, yeşil renk seçenekli, W250 modelinin de Haziran ayına kadar piyasada olması bekleniyor.

Sony, 2 yeni giriş seviyesi Mp3 çalar duyurdu

Sony Walkman W250

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim