Anlık Bildirim

SPS oyun kripto parası 100 kat arttı, yeni AXS mi geliyor?

Splinterlands NFT oyunu yönetim parası SPS sadece iki günde 100 kattan fazla artış göstererek dikkatleri üzerine çekti. Yükseliş halen sürüyor ve ilgi de büyüyor.

SPS patlama yaptı Tam Boyutta Gör

Axie Infinity NFT tabanlı oyunun kripto parası AXS neredeyse 60 kat değerlenince gözler bir anda bu sektöre çevrildi. Oyuncuları ikna edici mekaniklerle sektöre giren NFT tabanlı oyunlar bir anda patlama yapıyor. 

Splinterlands nedir?

Yaklaşık 2018 yılından bu yana yavaş yavaş altyapısını tamamlayarak oyuncuların beğenisine sunulan Splinterlands oyunu, kendi kripto parası Splintershards ya da SPS’i piyasaya sürdü ve patlama yaptı. 

Yatırımcıların yeni bir AXS projesi aradığı bu dönemi iyi değerlendiren SPS birimi Gate IO borsasında listelendikten sonra 100 kattan fazla arttı ve 0.07 cent civarında girdiği macerada 1.2 dolar seviyesini gördü. Şu sıralar 80 cent seviyesinde dolaşıyor. 

Günlük 10 binden fazla oyuncu ve bir milyondan fazla işlemin yer aldığı Splinterlands kart oyunu şeklinde tasarlanmış. Kartlarınızın gücünü sürekli geliştirerek satabiliyor veya PvP turnuvalarda avantaj elde ediyorsunuz. Görevleri yerine getirdikçe de SPS ve NFT ödülleri kazanılabiliyor. 

Splinterlands neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

100 milyon olarak basılan SPS birimi her ay oyunculara dağıtılacak ve 65 ay sonunda 3 milyar rakamına ulaşacak. Yani şu haliyle toplamda 80 milyon dolar olan Pazar değeri 2.5 milyar dolara ulaşacak. Birimin günlük hacmi ise 80 milyon doları geçti. 

Yeni AXS olur mu bilinmez ancak potansiyeli oldukça yüksek. DODO DEX borsasında ve MXC borsasında da listelenen SPS coin eğer devlerin dikkatini çekerse kripto para dünyasında yeni bir rüzgâr estirebilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim