Anlık Bildirim

Stanford’da tüm sınıftan eğitimli dersler iptal edildi

Amerika'nın en büyük üniversitelerinden bir tanesi olan Stanford, eğitim görevlilerinden bir tanesinin koronavirüs testinde pozitif sonuç almasının ardından uzaktan olmayan eğitime ara verdi.

Stanford’da tüm sınıftan eğitimli dersler iptal edildi Tam Boyutta Gör

Stanford University bünyesinde 9 Mart 2020’den itibaren sınıftan eğitimi devam eden derslerin tamamı iptal edildi. Bu karar, eğitim görevlilerinden bir tanesinin koronavirüs testinden pozitif sonuç çıkmasıyla alındı ve öğrencilerin kendilerini karantinaya almaları tavsiye edildi. Üniversitenin dekanlarından birisi olan Persis Drell tarafından yapılan açıklamaya göre bahsi geçen eğitim görevlisiyle muhtemel etkileşimi olan öğrencilerin hiçbiri, testten pozitif sonuçla çıkmadı fakat ihtimalleri azaltmak için mümkün olan derslerin tümü uzaktan eğitim modeline geçirilerek öğrenim sürdürülecek.

California’daki Santa Clara bölgesinde yer alan Stanford, şimdiye kadar eyalette en fazla koronavirüs vakasının görüldüğü bölge. Cuma günü itibariyle bölgede virüs testinden pozitif sonuç alan kişi sayısı 24.

Stanford’dan önce University of Washington da koronavirüs sebebiyle derslerini çevrimiçi ortama taşımış ve öğrencilerinin evlerinde kalmalarını istemişti. Washington eyaletinde şimdiye kadar koronavirüse bağlı olarak 11 kayıtlı ölüm gerçekleşti

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim