Anlık Bildirim

Starlink uydu internet hizmeti de çip kıtlığı kurbanı: Abonelikler ertelendi

Starlink uydu internet hizmetine kavuşmak için bekleyen kullanıcılara kötü haber geldi. SpaceX, çip kıtlığı nedeniyle aboneliklerin gelecek yıla ertelendiğini duyurdu.

Starlink uydu internet hizmeti de çip kıtlığından etkilendi Tam Boyutta Gör

Elon Musk'ın uzay şirketi SpaceX tarafından hayata geçirilen Starlink uydu internet hizmeti de çip kıtlığından olumsuz etkilendi. SpaceX, Starlink'e bağlanmak için ön sipariş veren müşterileri, abonelik ekipmanı teslimatının gelecek yıla ertelendiği konusunda bilgilendirmeye başladı.

SpaceX, ön sipariş verenlere toplu bir e-posta göndererek gecikmeden dolayı özür diledi. Şirketten yapılan resmi açıklamada son 6 aydaki çip kıtlığının üretim hızını yavaşlattığı ve bunun da siparişleri yerine getirme yeteneklerini etkilediği belirtildi.

Starlink uydu internet hizmeti de çip kıtlığından etkilendi Tam Boyutta Gör

2023'e ertelenen bile var

SpaceX aynı zamanda, ön sipariş veren müşteriler için tahmini teslimat sürelerini güncellemeye başladı. Çok sayıda müşteri teslimat tarihlerinin 2022'ye ertelendiğini bildiriyor. Halbuki birçok kişiye siparişin "2021'in ortalarından sonuna kadar" yerine getirileceği söylenmişti. Arizona'dan bir kullanıcı, sipariş tarihinin 2023'e ertelendiğini bile iddia etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim