Anlık Bildirim

Surface Laptop Studio en güçlü Surface modeli oldu

Surface Laptop Studio adındaki yeni melez dizüstü modeli GeForce RTX 3050 Ti 4GB GDDR6 ekran kartı seçeneği ile en güçlü Surface dizüstü modeli haline geliyor.

Surface Laptop Studio tanıtıldı

Uzun süre devam ettirdiği Surface Book serisine ara veren Microsoft performans arayan tüketiciler için yerine Surface Laptop Studio adında yeni bir melez dizüstü modeli piyasaya sürüyor. 

Surface Laptop Studio özellikleri ve fiyatı

Surface Laptop Studio dış görünüş itibariyle bir dizüstüne benziyor ancak ekran kısmı klavyeden ayrılarak üzerine kapanabiliyor. Arka plaka sayesinde iki parça birbirinden ayrılmıyor. Surface Book serisi hatırlanacağı üzere iki parçaya ayrılıyordu. 

14.4 inçlik dokunmatik ekranda 120Hz tazeleme hızı sunan dizüstü Dolby Vision HDR desteğine sahip. Windows 11 ile pek çok yeniliğe ilk elden sahip olabileceksiniz. On birinci nesil Intel H35 işlemciler 35W seviyesi ile sistemi zorlamıyor. Intel Xe grafikleri yeterli bulmayanlar için Core i7 işlemci seçeneğinde RTX 3050 Ti 4GB ekran kartına yer verilmiş. 

Donanım seçeneğine göre Core i5 modeli 1.74Kg iken Core i7 modeli de 1.82Kg ağırlığa sahip. 19 saate kadar kullanım süresi sunan modelde 16GB/32GB LPDDR4X RAM ve 256GB/512GB/1TB/2TB kapasite seçenekleri var. Thunderbolt 4 destekli USB Tip-C girişlerinin olduğu model 1600$ başlangıç fiyatına sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim