Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S2 incelik rekoru kırabilir

Samsung Galaxy Tab S2 incelik rekoru kırabilir

Samsung'un Super AMOLED ekranlı en büyük tablet modelleri olma özelliğine sahip Galaxy Tab S serisi, bu yıl itibariyle de piyasada boy göstermeye hazırlanıyor. Galaxy Tab S2 olarak isimlendirilmesi beklenen yeni modeller incelik rekoru kırabilir.
Firmaya yakın kaynakların verdiği bilgilere göre 8 inç ve 9.7 inç olarak geliştirilen tabletlerin kalınlığı 5.4mm olacak. Hali hazırda ilk iki sırada olan 6mm ile Dell Venue 8 7000 ve 6.1mm ile iPad Air 2 modelleri de Galaxy Tab S2 serisinin gölgesinde kalacak.
Seri ile ilgili diğer bir bilgi ise ekran çözünürlüğünün 2048x1536 olarak belirlenmesi. 4:3 görüntü oranı ile seri iPad mini Retina ve iPad Air 2 modellerinin doğrudan rakibi haline gelecek.
Metal bir kasa ile bu inceliğe erişecek olan tablet modelleri ayrıca performans konusunda da iddialı. Exynos 7420 yongasetine yer verecek olan modeller Android 5.0 işletim sistemi ve 64-bit seviyesinde yeniden tasarlanan TouchWIZ arayüzü ile oldukça akıcı bir deneyim sunacak.
Yazılım tarafındaki iyileştirmelerin kullanım süresini olumlu olarak etkileyeceği düşünülürken, 8 inçlik modelde 3580mAh gücünde, 9.7 inçlik modelde ise 5870mAh gücünde bir batarya yer alacak. Modellerde ayrıca LTE Cat. 6 modem, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera da mevcut olacak. Modellerin ne zaman tanıtılacağı kesin olarak bilinmezken, yaz aylarına doğru olabileceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3685 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung ve samsung galaxy tab s2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim