Anlık Bildirim

Mac sistemlere harici ekran kartı dopingi

 
Mac sistemlere harici ekran kartı dopingi
Mac sistemler gövde yapıları gereği ekran kartı değişimine izin vermiyor. Bu da belirli bir noktadan sonra hem oyunlar hem de grafik programları için sistemin yeterli gelmemesine neden oluyor. Bu noktada ekran kartını dışarıdan sunan bull.box, hayata geçebilmek adına Kickstarter'da destek artıyor.
Temel olarak içerisinde Nvidia GPU'lar yer alan bir harici ekran kartı kutusu olan bull.box, Mac bilgisayarlara Thuderbolt portu üzerinden bağlanıyor ve düşük güçteki sistemlere oldukça yüksek grafik performansı getiriyor. Yapılan bağış miktarına göre Nvidia GTX 960 (1.2), 970 (1.2), 980 (1.3) ve 980 Ti (1.3) ile elde edilebilen (1.3 sürüm geliştirme aşamasında) ürün, özellikle Macbook ailesi için büyük önem taşıyor ve Bootcamp üzerinden kurulacak Windows işletim sistemiyle günümüz popüler oyunlarının altından kalkabiliyor.
Şimdilik sadece Thunderbolt 2 ile Mini DisplayPort 1.2 portlarını barındıran ancak ilerleyen süreçte Thunderbolt 3 ile USB Type-C portlarını da kazanacağı belirtilen bull.box, alüminyum kullanılarak üretilen gövdesiyle de Mac bilgisayarları tasarımsal olarak tamamlayabiliyor. Kickstarter'da konan 99,000 pound hedefin henüz başında olan bull.box, yapılacak en az 399 pound bağış (Nvidia GTX 960) ile 2015 Kasım ayında elde edilebiliyor.
Ürünün tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.
Mac sistemlere harici ekran kartı dopingi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7398 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, grafik kartı ve mac
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim