Anlık Bildirim

Apple'ın Scary Fast etkinliğinin tamamı iPhone 15 Pro Max ile çekildi

Apple daha önce defalarca kez iPhone'un çekim kalitesinin "Hollywood standartlarında" olduğunu söylemişti. Şirket en son Mac etkinliğini iPhone 15 Pro Max ile çekerek bunu kanıtladı.

Apple'ın Scary Fast etkinliği iPhone 15 Pro Max ile çekildi Tam Boyutta Gör

Apple, gece yarısı düzenlediği Scary Fast etkinliğinde M3 işlemcili MacBook Pro ve iMac modellerinin yanı sıra M3, M3 Pro ve M3 Max'ten oluşan yeni işlemci ailesini tanıttı. Cadılar Bayramı temalı sıra dışı etkinlik yaklaşık 30 dakika sürdü, ancak diğer Apple etkinliklerinden önemli bir farkı vardı.

Scary Fast etkinliği tamamen iPhone 15 Pro Max ile çekildi. Sunumun sonunda şirket CEO'su Tim Cook izleyicilere teşekkür ederken ekranda "Bu etkinlik iPhone'da çekildi ve Mac'te düzenlendi" şeklinde bir mesaj belirdi. Drone sahnelerinin bile iPhone 15 Pro Max ile çekildiğini belirtelim.

Apple'ın Scary Fast etkinliği iPhone 15 Pro Max ile çekildi Tam Boyutta Gör

Profesyonel çekime elverişli

Apple, iPhone'un çekim kalitesinin "Hollywood standartlarında" olduğunu daha önce birçok kez dile getirmişti, ancak şirket bu sefer sunumu tamamen bir telefonda kaydederek bu iddiayı kanıtlamış oldu. Eylül ayında piyasaya sürülen iPhone 15 Pro, çok çeşitli video özelliklerine sahip. Bunlar arasında Log renk profili ve saniyede 60 kare hızında ProRes kayıt yeteneği yer alıyor.

Apple'ın Scary Fast etkinliği iPhone 15 Pro Max ile çekildi Tam Boyutta Gör

iPhone 15 Pro aynı zamanda endüstri standardı Akademi Renk Kodlama Sistemi'ni (ACES) destekleyen dünyadaki ilk akıllı telefon. Profesyonel çekim yaparken USB-C aracılığıyla telefona harici depolama birim bağlanarak videolar doğrudan buraya kaydedilebiliyor. Son olarak iPhone 15 Pro Max'in 5x optik yakınlaştırmayı desteklediğini hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim