Anlık Bildirim

TCL yeni bir akıllı aile saati piyasaya sürdü

Yaşlı aile üyelerini sürekli takip edebileceğiniz ve acil durumlarda anlık olarak bildirim alabileceğiniz TCL MOVETIME 40SX aile akıllı saati piyasaya sürüldü.

TCL yeni bir akıllı aile saati piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Akıllı saat teknolojileri çocuklara olduğu kadar ileri yaştaki insanların takibi ve erişimi için de önem taşıyor. TCL bu anlamda her iki ihtiyaca yönelik olarak akıllı saatler piyasaya sürüyor. Son olarak MOVETIME 40SX piyasaya çıkıyor.

TCL MOVETIME 40SX özellikleri ve fiyatı

TCL MOVETIME 40SX modeli kısa süre önce piyasaya çıkan MT43A modelini daha da geliştiriyor. Akıllı saat fitness takibi, uyku takibi, etkinlik takibi gibi standart özelliklerin yanında farklı erişim özellikleri de mevcut.

Dahili kamera ve 4.5G bağlantısı sayesinde aile büyükleri ile sürekli iletişimde kalınabiliyor. Sohbet esnasında sesli mesaj, resim veya emoji gibi zengin içerikler de gönderilebiliyor. Harita ve GPS desteği sayesinde kullanıcının konumu tespit edilebiliyor.

Aile büyükleri için güvenli alan belirlenerek bu alandan çıkıldığında bildirim alınabiliyor. Hareket sensörü ise hareketsiz kalınan süreleri görmenizi ve erken tedbir almanızı sağlıyor. Düşme algılama özelliği de yine kritik anlarda diğer bireyleri uyarıyor. TCL MOVETIME 40SX modeli 1499TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim