Anlık Bildirim

Terra (LUNA) ikinci en büyük DeFi platformu oldu

Terra (LUNA) blok zinciri son haftalarda yaşadığı sıçramalar sayesinde DeFi sektörünün ikinci en büyük platformu haline geldi ve Binance ağını büyük bir farkla geride bıraktı.

Terra (LUNA) Tam Boyutta Gör

Ethereum blok zinciri bugün merkeziyetsiz finans dediğimiz DeFi platformlarının merkezi durumunda ancak yüksek transfer ücretleri ve gecikmeler alternatif blok zincirlerini ön plana çıkardı. Terraluna ağı dikkat çekiyor. 

Terra (LUNA) neler sunuyor?

Bir süredir Binance blok zinciri BSC, en büyük ikinci DeFi platformuydu. 225 farklı ürünün yer aldığı ağda 16.7 milyar dolar havuzlarda tutuluyordu. Ethereum ise 155 milyar dolar birikim ile en büyük DeFi platformu konumunda. 

Bu ay ise Terra platformu büyük bir sürpriz yaptı. Sadece 13 yatırım ürünü olan Terra platformu buna rağmen 20 milyar dolar birikim çekmeyi başardı. Bir ayda yüzde 68 yükseliş yaşaması ise dikkatlerden kaçmadı. Ağda en yüksek birikim Anchor (ANC) protokolünde ve 8.7 milyar dolar seviyesine ulaşmış durumda. 

LUNA ise yıl başından bu yana neredeyse 200 kat arttı. 0.5$ seviyesinden 100$ seviyesine çıkmış durumda. Sadece bir haftada yüzde 40 civarında arttı ve toplamda 35 milyar dolar üzerinde bir pazar değerine ulaştı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim