Anlık Bildirim

Tezos, Kathmandu yükseltmesini etkinleştirdi

Tezos ağının Kathmandu adı verilen yükseltmesi hayata geçirildi. Bu yükseltmeyle birlikte zincir dışı hesaplamayı destekleme özelliği geldi.                             

Tezos, Kathmandu yükseltmesini etkinleştirdi Tam Boyutta Gör

Layer 1 Blockchain’i Tezos, Kathmandu adı verilen ve güncellemenin başarılı bir şekilde ağa uygulandığını ve yeni ölçeklendirme özelliklerininin kullanıma sunulduğunu açıkladı. 

Resmi açıklamaya göre; layer 2 çözümleri aracılığıyla zincir dışı hesaplamayı destekleme özelliği eklendi. Bunun yanında daha iyi işlem hacmi için blok doğrulama süreci kolaylaştı. Ayrıca Kathmandu’nun yeni özelliklerin denenebilmesi için kalıcı bir test ağı sunuyor.

Tezos, Kathmandu adlı yükseltmesini gerçekleştirdiğini açıkladı. Söz konusu Kathmandu yükseltmesi, Tezos’un PoS ağında 2.736.129 bloğunda yayınlandı. Bu yükseltme, ağın 2018 yılında başlatılmasının ardından gerçekleşen 11. yükseltme oldu. Bu yükseltmeyle birlikte ağın ölçeklenebilirlik açısından daha iyi bir noktaya gelmesi bekleniyor.

Kathmandu yükseltmesi, geçtiğimiz Temmuz ayında Tezos’a katkıda bulunan geliştirme şirketleri; Nomadic Labs, Marigold, TriliTech, Oxhead Alpha, Tarides, DaiLambda ve Functori Tweag tarafından tavsiye edildi.

Son olarak haberin yazımı esnasında Tezos (XTZ) CoinGecko verilerine göre; 1,53 dolardan işlem görüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim