Anlık Bildirim

The Wolf Among Us 2 ertelendi

Bir zamanların efsane stüdyosu Telltale Games, The Wolf Among Us 2 ile oyuncularla tekrar buluşacak. 2023 yılında çıkması planlanan oyun, yeni bir karar ile gelecek yıla ertelendi.
The Wolf Among Us 2, 2024 yılına ertelendi Tam Boyutta Gör
Hikâye ve seçim bazlı The Wolf Among Us, The Walking Dead ve Game of Thrones gibi oyunlar ile bilinen Telltale Games, uzun bir aradan sonra hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Firmanın geri dönüşüne vesile olacak olan The Wolf Among Us 2, son alınan bir karar ile 2024 yılına ertelendi.

The Wolf Among Us 2, 2024 yılında çıkış yapacak

Telltale Games, Twitter üzerinden The Wolf Among Us 2’nin planlandığı gibi 2023 yılında çıkış yapmayacağını ve yapımın 2024 yılına ertelendiğini duyurdu. IGN’e açıklama yapan stüdyo, ertelenmenin kaynağı olarak oyunun Unreal Engine 5’e taşınmasını gösterdi.

Stüdyo CEO’su Jamie Ottilie, oyunun Unreal Engine 5’e taşınmasının ciddi iş gücüne ve kaynağa mal olduğunu belirtti. Ayrıca Ottilie, oyunu 2023 yılına yetiştirmenin çalışanlar için oldukça zor olacağını ve stüdyo olarak böyle bir yola girmek istemediklerini belirtti. 2019 Game Awards’ta tanıtılan The Wolf Among Us 2, önceki oyun gibi birçok farklı bölümden oluşacak ancak önceki yapımın aksine tüm bölümler aynı anda yayınlanacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim