Anlık Bildirim

Tinder Avcısı servetinin kaynağını açıkladı: Bitcoin sayesinde lüks yaşıyorum

Netflix'in izlenme rekorları kıran belgeseli Tinder Avcısı'na konu olan Shimon Hayut, dolandırıcılık iddialarını yalanladı ve Bitcoin sayesinde lüks bir yaşam sürdüğünü söyledi.

Tinder Avcısı servetinin kaynağını açıkladı Tam Boyutta Gör

Kendisini milyarder Simon Leviev'in oğlu olarak tanıtan İsrailli dolandırıcı Shimon Hayut, Inside Edition'a verdiği röportajda, böylesine göz kamaştıran bir hayat yaşamasının Bitcoin sayesinde olduğunu söyledi.

Hayut'a göre, kadınlarla tanışırken kendini asla bir milyarderin oğlu olarak sunmadı ve Netflix belgeseli Tinder Avcısı'nda ilişki hikayelerini paylaşan kadın kahramanları aldatmadı. Belgeselin ana karakteri, kendini dürüst bir insan olarak nitelendirdi ve Bitcoin'den elde ettiği gelir sayesinde lüks bir hayat yaşayabildiğini belirtti.

2011 yılında Bitcoin aldım

Hayut konuyla ilgili olarak: "Ben meşru bir iş adamıyım. 2011 yılında Bitcoin aldım ve o zaman 1 dolar değerindeydi. Şimdi ne kadara mal olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Ben bir dolandırıcı ya da sahtekar değilim. İnsanlar beni tanımıyor, bu yüzden beni yargılayamazlar. Ben dünyanın en cömert beyefendisiyim." ifadelerini kullandı.

Tinder Avcısı servetinin kaynağını açıkladı Tam Boyutta Gör

Hayut'un şu anda İsrailli model Kate Konlin ile ilişkisi var. Conlin, belgeseldeki kadınların iddialarıyla ilgili görüşü sorulduğunda, Hayut'un kendisinden asla borç para almadığını belirtti ve "Aman Tanrım, nasıl böyle sahte bir hikaye uydurabildiler anlamıyorum." diye ekledi.

Ferrari bakarken görüntülendi

Daily Mail'e göre Hayut şu anda Tel Aviv'de yaşıyor. Paparazziler onu İtalyan moda evi Gucci'nin kıyafetleriyle, yeni koruma eşliğinde bir araba galerisinde araba seçerken yakaladılar. Dolandırıcının 360.9 bin dolar değerindeki Ferrari 296 GTB'ye baktığı ortaya çıktı.

Tinder Avcısı servetinin kaynağını açıkladı Tam Boyutta Gör

Şubat ayında, "Tinder Avcısı" belgeseli, Netflix yayın hizmetinde en çok izlenen belgesel oldu. Özellikle, 31 Ocak - 6 Şubat arasında, belgesel 45,8 milyon saat izlenme aldı ve dünya çapında 92 ülkede en başarılı 10 proje arasına girdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10626 kez okundu.
27 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, tinder avcısı ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim