Anlık Bildirim

Bir zam haberi de Türk Telekom'dan: Tüm tarifeler zamlanıyor!

Türk Telekom'un tüm ev interneti tarifelerinin taahhütsüz fiyatlarına yılbaşında 20 TL zam geliyor. Bu zam nedeniyle kampanyalı fiyatlar da zamlanacak. "İlk Ay Bizden" kampanyasına şimdiden zam geldi.

Türk Telekom ev interneti fiyatlarına zam geldi! Tam Boyutta Gör

Çoğu ülkede yeni yıl demek yeni başlangıçlar ve yeni hedefler ifade ederken Türkiye’de yeni yıl denince akla ilk olarak zamlar geliyor. Bu defa internet zammı haberiyle karşınızdayız. Türk Telekom, 1 Ocak 2022 itibariyle geçerli olacak zamlı internet tarifelerini açıkladı.

Tüm taahhütsüz tarifelere 20 TL zam! 

Türk Telekom’un web sitesinde yayımlanan duyuruya göre 1 Ocak 2022’den itibaren taahhütsüz internet fiyatlarına ve hat dondurma, hizmet nakli, statik IP gibi ücretlere yeni yıl zammı geliyor. Paketin içeriği ve fiyatı fark etmeksizin tüm bireysel ev interneti tarifelerinin taahhütsüz tarife fiyatı 20 TL zamlanıyor. Örneğin 16 Mbps’ye kadar ADSL/VDSL/Fiber internet ücreti 1 Ocak 2022 itibariyle 261 TL’den 281 TL’ye yükselecek.

Hat dondurma ücreti 48 TL'den 57 TL'ye, nakil ücreti 48 TL'den 57 TL'ye, statik IP ücreti 29,90 TL'den 39,90 TL'ye, 100 GB ek kota ücreti 21 TL'den 23 TL'ye çıkacak.

Kampanyalı tarifelere de zam geldi

Taahhütsüz tarife zamları yılbaşından itibaren uygulanacak ancak daha yılbaşı gelmeden bazı kampanyalara zam geldi. “İlk Ay Bizden” isimli kampanyanın 16 Mbps hızındaki fiber internet ücreti 89,90 TL’den 105 TL’ye yükseldi. 25 Mbps hızındaki paketin fiyatı 99 TL’den 119 TL’ye çıktı. 50 Mbps hızındaki pakete ise 25 TL zam yapıldı ve 124,90 TL'den 149 TL'ye yükseldi.

1 Ocak 2022’den itibaren diğer Türk Telekom kampanyalarına da zam gelecek. Taahhütlü aboneliği bulunan müşteriler zamdan etkilenmeyecek fakat taahhüt süresi biten veya yeni abonelik başlatacak müşteriler zamdan etkilenecek.

Zamdan önce:

Türk Telekom ev interneti fiyatlarına zam geldi! Tam Boyutta Gör

Zamdan sonra:

Türk Telekom ev interneti fiyatlarına zam geldi! Tam Boyutta Gör

Kaynakça https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/duyurular/Documents/bireysel-tarifeler-ocak-2022.pdf https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/duyurular/Documents/tek-seferlik-ocak-2022.pdf https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/ilk-ay-bizden.aspx Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25926 kez okundu.
90 kişi, toplam 105 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim