Anlık Bildirim

Turtle Beach kontrolcüye ses yetenekleri kazandırıyor

Turtle Beach Recon Controller aksesuarı standart kontrolcünün üzerine bir de ses kontrol modülü ekleyerek oyuncuların hiçbir ayrıntıyı kaçırmamasını sağlıyor.

Turtle Beach Recon Controller ses konusunda iddialı Tam Boyutta Gör

E3 2021 oyun ve teknoloji fuarında ilginç aksesuarlarını sergileyen Turtle Beach markası, ses konusuna önem veren konsol oyuncuları için de kendisi açısından bir ilk olarak geleneksel bir Xbox Series kontrolcüsü duyurdu. 

Turtle Beach Recon Controller özellikleri ve fiyatı

Turtle Beach Recon Controller adındaki kablolu kontrolcü biraz daha ses yeteneklerine odaklanıyor. USB Tip-C üzerinden bağlantı kuran kontrolcünün üst kısmında ekstradan bir ses modülü yer alıyor. 

Bu ses modülü 3.5mm üzerinden kulaklık bağladığınızda yüksek kalite sesin yanında mikrofondan alınan sesleri de kontrol edebiliyor. Superhuman Hearing özelliği sayesinde düşük seviye sesler öne çıkarılarak oyuncunun hiçbir ayrıntıyı kaçırmaması sağlanıyor. 

8 yönlü D-Pad yanında analog çubuklar ve diğer tüm tuşları yeniden programlanabiliyor. Dilerseniz farklı profiller de atanabiliyor. 60$ fiyat etiketine sahip Turtle Beach Recon Controller önümüzdeki haftalarda satışta olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim