Anlık Bildirim

Uniswap, iPhone için kripto cüzdanı uygulaması başlatmak istiyor

Kripto para dünyasının önemli platformlarından Uniswap, iOS için bir kripto cüzdan uygulaması yayınlamayı planlıyor. Apple ise henüz bu fikri desteklemiyor.      

Uniswap, iPhone için kripto cüzdanı uygulaması başlatmak istiyor Tam Boyutta Gör

Uniswap Labs, iPhone kullanıcıları için bir mobil kripto cüzdanı başlatmayı planlıyor. Uniswap Labs sözcüsü konu hakkında bir demeç verdi. Sözcü, Apple’ın bu fikre henüz sıcak bakmadığını söyledi.

Uniswap, Apple’ın teklifin önünde durduğunu söyledi. Uniswap Labs sözcüsü konu hakkında bir demeç verdi. Sözcü, Apple’ın lansmanlarına henüz sıcak bakmadığını söyledi. Uniswap Labs, iPhone kullanıcıları için bir mobil kripto cüzdanı başlatmayı planlıyor.

Maksimum güvenliği sağlamak için Uniswap Labs, cüzdanın denetimi için Trail of Bits ile birlikte çalıştı. Ek olarak, hem içe aktarılan hem de yeni oluşturulan cüzdanların temel ifadeleri ve özel anahtarları, Apple’ın cihaz yedeklemelerinden hariç tutulan Secure Enclave kullanılarak şifrelenecek.

Uniswap sözcüsü verdiği demeçte konu hakkında şunları söyledi:

“Apple henüz lansmanımıza yeşil ışık yakmayacak ve nedenini bilmiyoruz. Şirketin her sorusunu yanıtladık ve teknik özelliklerine yüzde 100 uyumlu olduğumuzu yineledik”

Apple, ticaret politikalarını bazı kripto şirketlerine uyacak şekilde uyarlamayı reddediyor. Ayrıca şirket onaylanmış bir borsa olmayan kripto ticaret uygulamalarını da yasakladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim