Anlık Bildirim

Uniswap kurucusundan dolandırıcılık uyarısı

Uniswap Kurucusu Hayden Adams, Uniswap'ın kopyasını oluşturan dolandırıcılara değindi. Adams, dolandırıcıların büyük bir çaba harcadığını ve geniş kitleye ulaştığını
Uniswap kurucusundan dolandırıcılık uyarısı Tam Boyutta Gör
Bir grup dolandırıcı, Uniswap protokolünü kopyalayarak, kendilerine aitmiş gibi hareket etmeye başladı. Dolandırıcılar, yönetim ekibinin değiştiğine dair bir video yayımladılar. Ayrıca dolandırıcılar, Çin topluluğuna yönelik içerikler üreterek yeni bir soluğa başlayacaklarının mesajını verdi.

Son dönemde birçok şirket dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulunuyor. Uniswap protokolünün kurucusu Hayden Adams, geçtiğimiz günlerde Twitter’da, kişilerin sahte bir Uniswap web sitesi oluşturduğu bir dolandırıcılıkla ilgili şaşkınlığını dile getirdi. 

Ayrıca dolandırıcılar, Çin topluluğuna yönelik içerikler üreterek yeni bir soluğa başlayacaklarının mesajını verdiler. Tüm bunları Uniswap projesi adı altında yapan dolandırıcılar, Adams‘ın radarına girdi.

Hayden Adams, ekibiyle birlikte bu dolandırıcılıkla mücadele etmek ve etkisini azaltmak için çaba sarf ediyor. Çabaları, sahte web sitesinin oluşturulması için kullanılan etki alanının kaldırılmasını içeriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim