Anlık Bildirim

Liam Neeson'lı aksiyon filmi Unknown'un dizisi geliyor

2011 yılında yayınlanan Liam Neeson'ın başrolünde olduğu aksiyon filmi Unknown'un TNT tarafından dizi uyarlaması geliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Unknown'un filminin dizi uyarlaması geliyor Tam Boyutta Gör

Sinema sektörünün en popüler oyuncularından biri olan Liam Neeson'ın 2011 yılında yayınlanan Unknown isimli bir filmi bulunuyor. Genel olarak ortalama yorumlar alan filmin, dizi uyarlaması duyuruldu. 

Unknown'un Dizisi Geliyor

Deadline'ın haberine göre Unknown'un dizisi, filmde izlediğimiz olayların sonrasını anlatacak. Bölümler birer saatlik olacak. Jaume Collet-Serra ve Liam Neeson ise dizinin baş yapımcılığını üstlenecek. Dizide Liam Neeson'ın rolünü tekrarlaması düşünülmüyor. Onun yerine yepyeni bir karakterin yeni maceraları konu alınacak. Jaume Collet-Serra ayrıca diziyi yönetecek de.

Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi gibi detayları ise ne yazık ki şimdilik bilinmiyor. Yönetici yapımcılar arasında Karl Gajdusek (Stranger Things) ve Speed ??Weed (Arrow), Erik Olsen (The Dirt), Ethan Erwin, Alex Mace ve Hal Sadoff bulunuyor.

2011 yapımı Unknown, bir araba kazası geçiren ve dört günlük bir komadan uyanarak kimliğinin çalındığını ve karısının bile onu tanımadığını fark eden Dr. Martin Harris'i konu alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim