Anlık Bildirim

Cem Yılmaz'ın Netflix dizisi Erşan Kuneri'nin çekimleri başladı: Diziden yeni bir görsel geldi

Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz yıl duyurulan ve Netflix'ta yayınlanacak olan Erşan Kuneri isimli dizisinin çekimleri başladı. Cem Yılmaz, Erşan Kuneri'nin yeni bir görselini paylaştı.

Erşan Kuneri çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin en popüler isimlerinden biri olan Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz yıl duyurduğu Erşan Kuneri dizisinin çekimleri başladı.

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz şahsi Instagram hesabı üzerinden dizini çekimlerinin başladığını resmi olarak açıkladı. Dizinin ana karakteri Erşan Kuneri'nin de yeni bir görselini paylaştı. Ayrıca dizinin bir başka oyuncusu Ezgi Mola da setten kendisinin bulunduğu bir görseli paylaştı.

Dizinin yayın tarihi hala bilinmiyor ancak bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Yayınlandığında Netflix'e özel olması bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz haricinde Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Zafer Algöz bulunuyor.

Cem Yılmaz geçtiğimiz aylarda dizinin sit-com tarzında bir şey olacağını ve dizinin sevilmesi durumunda 8 bölüm daha yapacağını açıklamıştı. Erşan Kuneri dizisi 1975 - 1978 yılları arasında Erşan Kuneri'nin sinemadaki maceralarına odaklanacak.

Erşan Kuneri'den İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14655 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, erşan kuneri ve
3 etiket daha cem yılmaz netflix Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim