Anlık Bildirim

VAIO markası ilk tabletini tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı

Yaklaşık on yıl önce Sony'den ayrılan VAIO markası tablet pazarına adım attı. Şirket, manyetik bağlantı özellikli klavye ile sunulan VAIO TL10 isimli ilk tabletini piyasaya sürdü.

VAIO markası ilk tabletini tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

2014'te Sony'den ayrılan VAIO markası tablet pazarına giriş yaptı. Şirket, VAIO TL10 olarak adlandırdığı ilk tabletini resmi olarak tanıttı. Android 13 işletim sistemiyle çalışan cihaz iyi sayılabilecek teknik özelliklere sahip.

VAIO TL10, 2K çözünürlükte 10.4 inç LCD ekran taşıyor. Firma ilk tabletinde sekiz çekirdekli Unisoc T616 işlemciye yer vermiş. Buna 8 GB RAM ve microSD kartla 1 TB'a kadar genişletilebilir 128 GB depolama alanı eşlik ediyor.

Tablet satışa çıktı

Tablette 18W hızlı şarj destekli 7.000 mAh pil mevcut. Diğer özelliklerini ise 8 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel ön kamera, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, USB Type-C bağlantı noktası ve 4G LTE teknolojisi olarak sıralayabiliriz.

VAIO markası ilk tabletini tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

VAIO TL10'un 3.5 mm kulaklık girişi, stereo hoparlörler ve manyetik bağlantı özellikli klavye ile geldiğini belirtelim. Tablet 364 dolar fiyatla Brezilya'da satışa sunuldu. Diğer pazarlarda piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim