Anlık Bildirim

Vivo Watch detaylandı: OLED ekran, NFC modülü ve iki farklı boyut

Çinli teknoloji devi Vivo ilk akıllı saatini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yıl sonuna kadar çıkış yapması planlanan Vivo Watch'un özellikleri hakkında bazı bilgiler internete düştü.

Vivo Watch detaylandı: OLED ekran, NFC modülü ve iki farklı boyut Tam Boyutta Gör

Vivo'nun ilk akıllı saati üzerinde çalıştığını bundan birkaç ay önce öğrenmiştik. Artık cihazla ilgili daha fazla bilgiye sahibiz.

Çinli haber kaynağı Digital Chat Station'a göre Vivo Watch, iki boyutta piyasaya sürülecek. Büyük versiyonun (erkek) 46 mm olacağı belirtiliyor. Küçük modelin boyutu hakkında ise bir bilgi yok. Büyük olasılıkla 42 veya 43 mm olacak.

Vivo Watch detaylandı: OLED ekran, NFC modülü ve iki farklı boyut

Renkli OLED ekranla gelecek

Akıllı saat renkli OLED ekran taşıyacak ve NFC modülü sayesinde temassız ödemeleri destekleyecek. Ayrıca kalp atış hızı ve SpO2 ölçümü yapabileceği belirtiliyor.

Vivo Watch, akıllı saatlerde görmeye alışık olduğumuz uyku izleme ve aktivite takibi gibi birçok standart özelliği bünyesinde barındıracak. 

Cihazın işletim sistemi henüz netleşmiş değil. Ancak global pazarda Wear OS'lu şekilde satışa sunulacağını söyleyebiliriz. Vivo Watch en geç bu yılın sonuna kadar piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim