Anlık Bildirim

VR destekli su parkı ilgi çekiyor

Pocono'daki şanslı kişiler Kalahari su parkında yaptıkları su kayağı aktivitelerini VR teknolojisi ile birleştirerek beraberinde sanal bir su kaydırağı deneyimi yaşıyorlar.

 ABD'nin Pensilvanya eyaletinde tatil ve gezi planlarıyla öne çıkan Pocono'daki Kalahari su parkında ilginç deneyimler yaşanıyor. Su kayağına başlamadan önce müşterilere giydirilen VR gözlüklerle su kayağı deneyimi sinematik bir şekle dönüştürülüyor.

Kalahari su parkında ateş püskürten bir ejderhanın yanından kayabilir, bir çitaya yaklaşabilir veya uzayda süzülebilirsiniz.

VR ile su kaydırağına binme fikri oldukça ilgi çekici çünkü su kaydırağında kaymak çok keyifli olsa da yol üzerinde geçen süreç sizi bir süre sonra görsel olarak tatmin etmemeye ve sıkmaya başlıyor. Bu deneyimi VR ile birleştirme fikri ise oldukça yenilikçi.

Pocono Dağı yakınlarındaki Kalahari Resort, Amerika'nın ilk sanal gerçeklik su kaydırağına ev sahipliği yapıyor.

Pocono Kasabasındaki tatil köyü, bunu gerçekleştirmek için Ballast Technologies Incorporated adlı bir şirketle işbirliği yaptı.

Balast CEO'su Stephen Greenwood, "Gerçek su kaydırağından aşağı doğru kayarken, VR'da su damlalarını hissediyorsunuz. Uzay, safari, ejderhalar konseptli bir sanal gerçeklik görüyorsunuz, bu gerçekten çok heyecan verici bir deneyim" dedi.

Sistem tam olarak şöyle çalışıyor; istediğiniz konseptli VR gözlüğünü seçiyorsunuz, seçtiğiniz gözlük size giydirildiği anda sanal dünyanın içerisindesiniz ve kaymaya hazırsınız.

Bu heyecan verici deneyimin ücreti 15$ ve bütün gün bu hizmetten yararlanabiliyorsunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim