Anlık Bildirim

Warcraft III: Reforged, oyuncular tarafından en çok eleştirilen oyun oldu

Eski efsanenin külleri üzerinden yeniden doğmayı planlayan Warcraft III: Reforged tabiri yerindeyse çakıldı. Metacritic kullanıcı değerlendirmeleri tarihi düşüklerde.

Warcraft III: Reforged, oyuncular tarafından en çok eleştirilen oyun oldu Tam Boyutta Gör

Son dönemde popüler oyunların yeniden elden geçirilerek piyasaya sürüldüğünü görüyoruz. Dönemindeki popülaritesine güvenerek yeniden piyasaya çıkan pek çok yapımın yine başarılı olduğunu görüyoruz ancak hayal kırıklığı olanlar da var.

Warcraft III: Reforged değerlendirme puanı kaç?

World of Warcraft çevrim içi oyununun orijinal sürümü geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmış ve beğenilmişti. Sonrasında ise aynı beklentilerle Warcraft III: Reforged oyunu piyasaya sürüldü ancak beklenen olmadı.

Warcraft III, Reign of Chaos senaryosu ve Frozen Throne genişlemesini barındıran Warcraft III: Reforged günümüz şartlarına göre uyarlandı. Sesler ve görseller elden geçirildi, 60 yeni bölüm eklendi, 4 saatlik kesilmiş görüntüler hazırlandı, güncellenen oyun dengesi, sosyal ağ entegrasyonu ve eşleştirme özelliği getirildi.

Bununla birlikte Metacritic üzerinde tam bir hayal kırıklığı yaşandı. Oyunun toplam değerlendirmesi 100 üzerinden 63 oldu ve çok düşük bir seviyede kaldı. 21 binden fazla oyuncunun değerlendirdiği toplam kullanıcı değerlendirmesinde ise 100 üzerinden 0.5 gibi komik bir rakamda kaldı. Bu da onu platformda en düşük kullanıcı değerlendirmesi alan oyun haline getirdi. Ayrıca en çok tartışılan oyun konumunda.

Pek çok kaynak Warcraft III: Reforged oyununun bu kadar düşük bir puanı haketmediğini ifade ediyor ancak Google aramalarında da oyunun yüzde 18 oranında beğenildiği görülüyor. Yani sadece Metacritic'e özgü bir durum değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3729 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
warcraft: reforged, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim