Anlık Bildirim

watchOS 9.4 yayınlandı: İşte Apple'ın bahsetmediği yeni özellik

Apple, iPhone'lar için iOS 16.4 güncellemesiyle birlikte Apple Watch Series 4 ve daha yeni modeller için watchOS 9.4'ü yayınladı. İşte güncelleme notlarında yer almayan yeni özellik:
apple watchos 9.4 yayınlandı Tam Boyutta Gör
Desteklenen Apple Watch modelleri için watchOS 9.4 güncellemesi yayınlandı. Apple, güncelleme notlarında bahsetmedi ancak yeni watchOS 9 sürümüyle birlikte artık yerleşik uygulamalar silinebiliyor. Apple Watch kullanıcıları, doğrudan saatlerinden, yüklü gelen uygulamaları kaldırabiliyor.

Saatle gelen uygulamalar artık silinebiliyor

watchOS 9.4 öncesinde Apple'ın kendi uygulamalarının tümü kaldırılamıyordu. Hiç ihtiyaç duyulmayan Watch uygulamaları saatte gereksiz yer kaplıyordu. Apple’ın güncellenen listesine göre, watchOS 9.4 ve sonraki sürümlerde Aktivite, Derinlik, Acil Durum Uyarısı, Bul, Nabız, Haritalar, Cüzdan, Antrenman ve Dünya Saati artık silinebiliyor.

Apple Watch’da yerleşik uygulamayı silme

Apple Watch uygulama silme

  1. Digital Crown’a basarak tüm uygulamaları görüntüleyin.
  2. Görünüm seçenekleri çıkana dek ekrana basılı tutun.
  3. Uygulamaları düzenle’ye dokunun.
  4. Silmek istediğiniz uygulamada Sil butonuna dokunun.
  5. Uygulamayı Sil’e dokunarak onaylayın.
  6. Digital Crown’a basın.

Apple’ın da uyardığı gibi, yerleşik uygulamaları silmek saatin temel işlevlerini etkileyebilir. Örneğin; Kalp uygulamasını silmeniz durumunda Apple Watch artık düşük ve yüksek kalp atış hızı, düzensiz ritim, kardiyo fitness bildirimlerini göndermeyecektir.

watchOS 9.4 yenilikler

watchos 9.4 yeni özellikler Tam Boyutta Gör
watchOS 9.4 güncellemesi, yeni emoji karakterlerini destekliyor. Güncelleme, aynı zamanda uyandırma alamlarında yanlışlıkla iptalleri önlemek için sessize alma hareketiyle susturulmasını önleyen bir değişiklik getiriyor. watchOS 9.4 güncelleme boyutu; 194MB. İşte watchOS 9.4 güncelleme notları:
  • Uyandırma alarmları, uyku sırasında kazara iptalleri önlemek için artık baştan sona sessize alma hareketiyle susturulmaz.
  • Geriye dönük yumurtlama tahminleri ve döngü sapma uyarıları ile Döngü izleme özellikleri artık Moldova ve Ukrayna’da destekleniyor.
  • AFib Geçmişi artık Kolombiya, Malezya, Moldova, Tayland ve Ukrayna’da mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim