Anlık Bildirim

Wear OS'lu saatler üç saatte bir el yıkamayı hatırlatacak

El yıkama alışkanlığı koronavirüs (Covid-19) pandemisinden sonra daha da önem kazandı. Wear OS'lu saatler artık kullanıcıya her üç saatte bir elini yıkamasını hatırlatacak.

Wear OS'lu saatler üç saatte bir el yıkamayı hatırlatacak Tam Boyutta Gör

Günlük rutinlerimizden biri olan el yıkama, özellikle koronavirüs (Covid-19) pandemisinden sonra daha da önem kazandı. Uzmanlar virüse karşı mücadelede ellerimizi sık sık yıkamanın son derece önemli olduğunu söylüyor.

Wear OS ile çalışan akıllı saatler, günlük yaşantısında ellerini sık sık yıkamayı unutanları sevindirecek hoş bir özelliğe kavuştu. Google, işletim sistemindeki "Saat" uygulamasına "El Yıkama Zamanlayıcısı" özelliğini ekleyen bir güncelleme yayınlandı.

Wear OS'lu saatler üç saatte bir el yıkamayı hatırlatacak Tam Boyutta Gör

40 saniyelik zamanlayıcı da başlatılabilecek

Bu özellik kullanıcılara her üç saatte bir ellerini yıkamalarını hatırlatacak. Ayrıca yıkamaya başlamadan önce 40 saniyelik zamanlayıcı başlatmak da mümkün olacak.

Wear OS'lu saatler üç saatte bir el yıkamayı hatırlatacak Tam Boyutta Gör

Her ne kadar uzmanlar ellerimizi en az 20 saniye boyunca yıkamamızı önerse de 40 saniye ile işi garantiye almak daha sağlıklı olacaktır. Wear OS'lu bir akıllı saatiniz varsa Saat uygulamasının 5.4.0 numaralı sürümünü indirerek bu özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim