Anlık Bildirim

WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize almanızı sağlayacak

WhatsApp'ta keşfedilen yeni bir özellik sayesinde artık bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize alabileceksiniz. İşte henüz test aşamasında olan özelliğin detayları:
WhatsApp bilinmeyen numaradan gelen aramaları sessize alıyor Tam Boyutta Gör
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için her geçen gün yeni özellikler test ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse şirket şimdilerde bilinmeyen numaraların kullanıcıları rahatsız etmemesini sağlayacak bir özelliği test ediyor.

WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize almanızı sağlayacak bir özelliği test ediyor

WhatsApp bilinmeyen numaradan gelen aramaları sessize alıyor Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi WhatsApp, uygulamanın gelecekteki bir güncellemesi için kullanıcıların bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize almalarına olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Özellik, uygulama ayarlarında bulunacak ve etkinleştirildiğinde bilinmeyen numaralardan gelen aramalar her zaman sessize alınacak. Ancak arama listesinde ve bildirim merkezinde gösterilmeye devam edecek.

Bu yeni özellik, kullanıcıların istenmeyen aramaları önemli ölçüde azaltmasına da yardımcı olabilir. Böylece dolandırıcılık veya kişisel bilgilerin çalınması gibi durumların bir nebze önüne geçilebilir. Henüz test aşamasında olan bu yeni özellik, geliştirilmekte olan bir özellik olduğu için henüz kullanıma sunulmadı. Ancak yakın bir zamanda yayınlanacak bir güncellemeyle kullanıma sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim