Anlık Bildirim

Motorola Moto G Power 2023'ün görselleri sızdırıldı: İşte beklenen özellikler

Motorola'nın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Moto G Power 2022'nin yerini alacak yeni Moto G Power 2023'ün renderları sızdırıldı. İşte 6.5 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak cihazın detayları:
Motorola Moto G Power 2023'ün görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Motorola, geçtiğimiz yıllarda bir seri haline gelen Moto G Power'ın 2021 ve 2022 versiyonlarını piyasaya sürmüştü. Şirket şimdilerde Moto G Power 2022'nin yerini alacak Moto G Power 2023 üzerinde çalışmakta. MySmartPrice ve OnLeaks işbirliğiyle hazırlanan yeni bir rapor ise cihazın tasarımını ortaya çıkardı.

İşte Moto G Power 2023'ün beklenen özellikleri:

Motorola Moto G Power 2023'ün görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Paylaşılan görsellerde de görüldüğü gibi arka tarafında LED flaşın bulunduğu üçlü arka kamera kurulumu ile gelecek Moto G Power 2023'ün kamera detayları henüz bilinmiyor. 6.5 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen cihazın alt kısmında ise 3,5 mm kulaklık girişi, şarj girişi ve hoparlör ızgarası bulunacak.

Sağ yan çerçevesinde güç ve ses tuşları bulunduracak cihazın güç tuşunun parmak izi okuyucuyu da bulundurması bekleniyor. Yaklaşık 163,1 x 74,8 x 8,4 mm ölçülerine sahip olacak cihazın küresel pazarda da piyasaya sürülmesi oldukça muhtemel. Aşağıdaki videoda bütçe dostu olması beklenen Motorola Moto G Power 2023'ün 360 derecelik videosu bulunmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim